Dobrodošli na nove internetske stranice časopisa Limarija i Krovopokrivanje

0
990

Kao što smo i obećali u tiskanom broju časopisa Limarija i krovopokrivanje (koji je objavljen u studenom 2015.) –  zasukali smo rukave te napravili potpuno novu internetsku stranicu. Još jednom vam želimo srdačnu dobrodošlicu na internetske stranice specijaliziranog hrvatskog časopisa koji je namjenjen prvenstveno limarima, tesarima i krovopokrivačima, ali i svima koji se bave završnim radovima u graditeljstvu. Časopis je pokrenut  s namjerom da se na jednom mjestu objedine informacije vezane uz struku te kako bi se krajnjim korisnicima olakšalo snalaženje u svijetu ponude i potražnje, a jednako tako i ove internetske stranice – gdje ćemo se maksimalno truditi biti aktualni, objavljivati vijesti, reportaže, najavljivati razna događanja i akcije i sl.

Naša ekipa dat će sve od sebe da obrađuje teme za koje smatramo da bi vam mogle biti zanimljive – posjećivat ćemo također i sajmove i seminare, donositi vam novosti iz Hrvatske, “regije”, te EU, a sve kako bismo pomogli unaprijediti struku – jer INFORMACIJA je ta koja pokreće tržište, iz nje se rađaju nove ideje, inovacije i poslovni poduhvati.

U tome će nam pomagati naši stručni suradnici koji su već godinama aktivni u ovoj struci te poznati kao renomirani stručnjaci i uspješni poduzetnici. Također ćemo se truditi uspostaviti uspješnu suradnju “sa strukom” u svim aspektima – od izvođača radova, proizvođača, trgovaca, strukovnih udruga te raznih institucija, komora i sl. – kako bismo uvijek bili aktualni, zanimljivi, “prvi na licu mjesta”…

Ako imate neki prijedlog za temu koju biste voljeli da obradimo u nekom od idućih brojeva ili ovdje na internetskim stranicama – cijenit ćemo vašu sugestiju koja je i više nego dobrodošla!

Također ćemo – u suradnji s vama – stvarati popis tvrtki i obrta izvođača radova, kako bismo privukli brojne čitatelje, odnosno investitore u potrazi za majstorima, te im zajedno s vama ponudili prave informacije vezane uz struku!

Želja nam je da ovaj časopis uređujete zajedno s nama, jer vi ste krajni korisnici, do vašeg nam je mišljenja stalo i vi ćete svojim sugestijama, komentarima i željama pomoći da zaživi u punom smislu te riječi!

REDAKCIJA ČASOPISA LIMARIJA I KROVOPOKRIVANJE