Förch

0
1359
Förch

Internacionalno usmjereni, a ipak regionalno ukorijenjeni. Tehnološki na najvišem nivou, ali prizemljeni u temelju: U povezivanju tih kontrasta leži naša jačina.

Priča počinje u godini 1963. – Theo Förch osniva prodaonicu  vijaka u Neuenstadtu – Kochertürn. Trudom, pogledom na budućnost i dobrim osjetilom za potrebe svojih kupaca ostvaruje uspjeh prodaje na nacionalnoj razini.

Danas, više od 50 godina kasnije, FÖRCH ostvaruje godišnje prihode od 400 milijuna Eura, zapošljava preko 2.800 zaposlenih, od toga 1700 u prodaji, te slovi za vodeću tvrtku u direktnoj prodaji za radioničku opremu, montažne i pričvrsne proizvode u industriji i obrtništvu. No uz sav uspjeh, i dalje smo čvrsto na zemlji. Naši djelatnici vanjske službe govore Vašim jezikom – i rado će naći vremena za Vas.

Förch d.o.o. u Hrvatskoj posluje od 2000.godine sa tendencijom rasta i razvoja. Nositelji smo certifikata upravljanja sustavom kvalitete, DIN EN ISO 9001, kao i sustavom upravljanja okoliša DIN EN ISO 14001, te radimo u okvirima navedenog. Centrala tvrtke se nalazi u Zagrebu-Buzin, a direktnu prodaju ostvarujemo putem naših 40-ak djelatnika vanjske službe, te smo tako zastupljeni na području cijele Republike Hrvatske.

Logistički smo pokriveni direktno iz centralnog skladišta smještenog u Neuenstadt-u , što omogućuje isporuku unutar 48 sati na adresu prema Vašoj potrebi. Kako bi u potpunosti udovoljili svim potrebama naših kupaca, na skladištu je uvijek na raspolaganju preko 80.000 različitih proizvoda.

Naš asortiman obuhvaća potrošni materijal kao što je vijčana roba raznih izvedbi (A2, A4 itd.), alate, radioničku kemiju npr. njega raznih površina, podmazivanje otporno na vremenske uvjete i vanjske utjecaje, zaštita površina od raznih utjecaja, radioničku opremu, dijamantnu tehniku, građevinsku kemiju, pričvrsnu tehniku i mnogo više.

Više o tvrtki pročitajte na www.foerch.hr