Adresar izvođača

Odštampajte Preuzmite kao PDF

BRODARIĆ LIMARSKO-KROVOPOKRIVAČKI OBRT

  1. Adresar tvrtki
  2. » BRODARIĆ LIMARSKO-KROVOPOKRIVAČKI OBRT
Adresa:
Velika Jelsa 7, Karlovac
Opis:

Limarsko krovopokrivački obrt Brodarić osnovan je 1972.g. za izradu i izvođenje građevinske limarije, te izradu i pokrivanje krova i krovnih konstrukcija sa izvedbom i postavljanjem obloga i termoizolacije te gromobranske instalacije.

Trebate li novi krov ili sanaciju i rekonstrukciju postojećeg bilo na gospodarskom objektu ili obiteljskoj kući, želite naknadnu izvedbu potkrovnog stana, krovnih kućica ili ugradnju krovnih prozora mi smo tu za Vas i stojimo Vam na usluzi.

Naše područje rada je grad Karlovac, Karlovačka županija, grad Zagreb, Zagrebačka Županija, Kvarner a prema potrebama kupaca o ostali dijelovi Hrvatske.

Obrt je opremljen kompletnom opremom, mehanizacijom i sredstvima zaštite na radu za sigurno izvođenje najzahtjevnijih radova. (nekoliko manjih gospodarskih vozila, kamion, geda fix lift, dizalica, ručni alati i opremljena radiona za izradu pojedinih elemenata koji se kasnije montiraju na gradilištu)

U obrtu je zaposleno devet djelatnika u stalnom radnom odnosu, uz povremeni angažman dodatnog broja djelatnika prema potrebi posla.

Kao članovi Hrvatske udruge krovopokrivača od njezinog osnivanja pa tako i danas stalnim angažmanom redoviti smo polaznici svih seminara i savjetovanja iz područja proizvođača pokrova, krovne opreme i krovnih prozora.

Svi djelatnici osposobljeni su za rad na siguran način i redovito prolaze medicinske kontrolne preglede.

 

 

Županija:   
Kontakt info
Telefon: 091/6383 470
Web stranica:

    Vaše ime (obvezno)

    Email (obvezno)

    Predmet

    Poruka