Domko

Tvrtka Domko d.o.o. osnovana je 1993. g. sa sjedištem u Zagrebu, Ivana Bunića Vučićevića 24. Poslujemo na prodajnoj lokaciji u Zagrebu, Samoborska cesta 308a, u prodajnom centru smješteno je skladište građevinskog materijala te prodavaonica alata i zaštitne opreme. Naša osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, materijala za uređenje eksterijera i interijera. Ovlašteni smo partneri vodećih domaćih i inozemnih tvrtki, proizvođača građevinskog materijala. U bogatoj ponudi nudimo preko 10.000 artikala poznatih domaćih i inozemnih brandova. Cjelokupni asortiman naše ponude dostupan je za veleprodajne i maloprodajne kupce. Prepoznavši potrebe naših kupaca vršimo besplatni prijevoz kupljene robe na Vaše gradilište te istovar robe bez naknade, ovisno o količini kupljenog materijala.
Posjetite naš prodajni centar i uvjerite se u kvalitetu i najpovoljnije cijene građevinskog materijala, alata i opreme.

limmont_logo-1975

Tvrtka Lim-mont d.o.o. iz Vrbanovca, osnovana je 1975. godine, te je iz skromne limarske radionice, prerasla u tvrtku sa 130 zaposlenih i 70.000 m2 proizvodno-skladišnog prostora, na lokacijama u Vrbanovcu i Ludbregu.
Tvrtka se bavi proizvodnjom proizvoda od lima i izolacijskih proizvoda, a neki od njih su dimovodi od nehrđajućeg čeličnog lima, izolirani limeni paneli, kontejneri, ventilacijski sistemi, EPS (stiropor), cjevaci od kamene vune, profilirani limovi, a također vrše usluge kutnog savijanja i rezanja lima FIBER laser tehnologijom.
Kvaliteta tvrtke LIM-MONT d.o.o. prepoznata je i van granica Hrvatske, tako da većinu proizvoda izvoze na područje EU, Švicarske, Rusije, zemlje bivše Jugoslavije, a za iste proizvode posjeduju potrebnu atestnu dokumentaciju. U Hrvatskoj su vodeći proizvođač dimovoda od nehrđajućeg čeličnog lima i izoliranih limenih panela.