Utorak, 22. siječanj 2019.

Tvrtka Reta d.o.o. bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme.

Na tržištu djelujemo preko 20 godina, a zahvaljujući ulaganju u proizvodnju i osluškivanju potreba klijenata, opstali smo kao jedini hrvatski proizvođač okova, te vodeći proizvođač u regiji.
Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu.

U prodajnom programu nalaze se sljedeći segmenti:

METALI: Ogradni sistemi ~ Čavli i proizvodi od žice ~ Okov za vrata i prozore ~ Građevinski okov ~ Brusni i rezni program i materijal za zavarivanje ~ Vijčana roba ~ Pribor za pakiranje ~ Dimovodni program ~ Pneumatski i električni alati ~ Servis pneumatskih alata ~ Htz oprema ~ Nadstrešnice i balkonske ograde ~ Otkup starih i prodaja novih akumulatora

GRAĐEVINA: Građevinsko željezo ~ Opekarski proizvodi ~ Žbuke i veziva ~ Krovišta i pokrovi ~ Fasade ~ Izolacije ~ Suha gradnja ~ Uređenje okoliša ~ Porobetonski proizvodi (ytong) ~ Boje i lakovi ~ Poljoprivreda ~ Drvena stolarija ~ Pvc stolarija ~ Dimnjaci ~ Oplate i montažna oprema ~ Ulična i kućna kanalizacija

KERAMIKA: Keramičke i porculanske podne i zidne pločice ~ Profili za keramiku ~ Sanitarne armature ~ Sanitarna keramika ~ Kade i tuš kabine ~ Kupaonski namještaj ~ Vodokotlići, sifoni i spojni materijal

Također smo u mogućnosti pružiti razne usluge u našim proizvodnim pogonima:

► Obrada i izrada proizvoda na cnc tokarilici
► Površinska zaštita plastifikacijom
► Izrada proizvoda tlačnim ljevom cinka (zamak)
► Izrada proizvoda brizganjem plastike
► Elektro galvansko cinčanje u kadama i bubnjevima
► Razvoj i izrada strojeva za pakiranje i proizvodnju proizvoda od žice

http://www.reta.hr

Domko

Tvrtka Domko d.o.o. osnovana je 1993. g. sa sjedištem u Zagrebu, Ivana Bunića Vučićevića 24. Poslujemo na prodajnoj lokaciji u Zagrebu, Samoborska cesta 308a, u prodajnom centru smješteno je skladište građevinskog materijala te prodavaonica alata i zaštitne opreme. Naša osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, materijala za uređenje eksterijera i interijera. Ovlašteni smo partneri vodećih domaćih i inozemnih tvrtki, proizvođača građevinskog materijala. U bogatoj ponudi nudimo preko 10.000 artikala poznatih domaćih i inozemnih brandova. Cjelokupni asortiman naše ponude dostupan je za veleprodajne i maloprodajne kupce. Prepoznavši potrebe naših kupaca vršimo besplatni prijevoz kupljene robe na Vaše gradilište te istovar robe bez naknade, ovisno o količini kupljenog materijala.
Posjetite naš prodajni centar i uvjerite se u kvalitetu i najpovoljnije cijene građevinskog materijala, alata i opreme.

limmont_logo-1975

Tvrtka Lim-mont d.o.o. iz Vrbanovca, osnovana je 1975. godine, te je iz skromne limarske radionice, prerasla u tvrtku sa 130 zaposlenih i 70.000 m2 proizvodno-skladišnog prostora, na lokacijama u Vrbanovcu i Ludbregu.
Tvrtka se bavi proizvodnjom proizvoda od lima i izolacijskih proizvoda, a neki od njih su dimovodi od nehrđajućeg čeličnog lima, izolirani limeni paneli, kontejneri, ventilacijski sistemi, EPS (stiropor), cjevaci od kamene vune, profilirani limovi, a također vrše usluge kutnog savijanja i rezanja lima FIBER laser tehnologijom.
Kvaliteta tvrtke LIM-MONT d.o.o. prepoznata je i van granica Hrvatske, tako da većinu proizvoda izvoze na područje EU, Švicarske, Rusije, zemlje bivše Jugoslavije, a za iste proizvode posjeduju potrebnu atestnu dokumentaciju. U Hrvatskoj su vodeći proizvođač dimovoda od nehrđajućeg čeličnog lima i izoliranih limenih panela.