Oglašivači

Internacionalno usmjereni, a ipak regionalno ukorijenjeni. Tehnološki na najvišem nivou, ali prizemljeni u temelju: U povezivanju tih kontrasta leži naša jačina.

Priča počinje u godini 1963. – Theo Förch osniva prodaonicu  vijaka u Neuenstadtu – Kochertürn.

Trudom, pogledom na budućnost i dobrim osjetilom za potrebe svojih kupaca ostvaruje uspjeh prodaje na nacionalnoj razini.

Danas, više od 50 godina kasnije, FÖRCH ostvaruje godišnje prihode od 400 milijuna Eura, zapošljava preko 2.800 zaposlenih, od toga 1700 u prodaji, te slovi za vodeću tvrtku u direktnoj prodaji za radioničku opremu, montažne i pričvrsne proizvode u industriji i obrtništvu. No uz sav uspjeh, i dalje smo čvrsto na zemlji. Naši djelatnici vanjske službe govore Vašim jezikom – i rado će naći vremena za Vas.

Förch d.o.o. u Hrvatskoj posluje od 2000.godine sa tendencijom rasta i razvoja. Nositelji smo certifikata upravljanja sustavom kvalitete, DIN EN ISO 9001, kao i sustavom upravljanja okoliša DIN EN ISO 14001, te radimo u okvirima navedenog. Centrala tvrtke se nalazi u Zagrebu-Buzin, a direktnu prodaju ostvarujemo putem naših 40-ak djelatnika vanjske službe, te smo tako zastupljeni na području cijele Republike Hrvatske.

Logistički smo pokriveni direktno iz centralnog skladišta smještenog u Neuenstadt-u , što omogućuje isporuku unutar 48 sati na adresu prema Vašoj potrebi. Kako bi u potpunosti udovoljili svim potrebama naših kupaca, na skladištu je uvijek na raspolaganju preko 80.000 različitih proizvoda.

Naš asortiman obuhvaća potrošni materijal kao što je vijčana roba raznih izvedbi (A2, A4 itd.), alate, radioničku kemiju npr. njega raznih površina, podmazivanje otporno na vremenske uvjete i vanjske utjecaje, zaštita površina od raznih utjecaja, radioničku opremu, dijamantnu tehniku, građevinsku kemiju, pričvrsnu tehniku i mnogo više.

Domko

Tvrtka Domko d.o.o. osnovana je 1993. g. sa sjedištem u Zagrebu, Ivana Bunića Vučićevića 24. Poslujemo na prodajnoj lokaciji u Zagrebu, Samoborska cesta 308a, u prodajnom centru smješteno je skladište građevinskog materijala te prodavaonica alata i zaštitne opreme. Naša osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, materijala za uređenje eksterijera i interijera. Ovlašteni smo partneri vodećih domaćih i inozemnih tvrtki, proizvođača građevinskog materijala. U bogatoj ponudi nudimo preko 10.000 artikala poznatih domaćih i inozemnih brandova. Cjelokupni asortiman naše ponude dostupan je za veleprodajne i maloprodajne kupce. Prepoznavši potrebe naših kupaca vršimo besplatni prijevoz kupljene robe na Vaše gradilište te istovar robe bez naknade, ovisno o količini kupljenog materijala.
Posjetite naš prodajni centar i uvjerite se u kvalitetu i najpovoljnije cijene građevinskog materijala, alata i opreme.

Millenium Meta

Poduzeće Millenium Metal d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za trgovinu, gradnju, projektiranje i nadzor.
Poduzeće je glavni uvoznik i distributer visokokvalitetnog suvremenog pokrova GERARD novozelandskog proizvođača AHI ROOFING ltd. te glavni distrubuter toplinske izolacije TERMOTOP proizvođača KNAUF INSULATION d.o.o. iz Novog Marofa.
Iako smo jako mlado poduzeće, naše iskustvo u radu s pokrovom GERARD i toplinskom izolacijom TERMOTOP je iznimno veliko jer smo radili na građenju pozicije i statusa tih materijala na hrvatskom tržištu gotovo od prvog dana kad su se ti materijali pojavili.

NEXE crijep

Tvrtka NEXE zapošljava oko 200 radnika. Prisutna je na tržištima RH, BiH, SiCG, Ukrajine, Mađarske, Slovenije, Albanije, Austrije. Glavna tržišta su Hrvatska i Bosna i Hercegovina.
Od 2002. godine nalazi se u sastavu Nexe grupe. Brojnim investicijama u zadnjih 10-ak godina tvrtka je dosegla razinu kvalitete koja zadovoljava sve europske norme, te posjeduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crijepa.

Usporedno sa širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, crijep je u potpunosti napravljen od prirodnih materijala. Dizajnom i funkcionalnošću Nexe crjepovi namjenjeni su kontinentalnim i mediteranskim područjima kvaliteta i jamstvo. Na kompletan sustav krova s NEXE KROV PLUS krovnom opremom ostvaruje se jamstvo od 50 godina.

limmont_logo-1975

Tvrtka Lim-mont d.o.o. iz Vrbanovca, osnovana je 1975. godine, te je iz skromne limarske radionice, prerasla u tvrtku sa 130 zaposlenih i 70.000 m2 proizvodno-skladišnog prostora, na lokacijama u Vrbanovcu i Ludbregu.
Tvrtka se bavi proizvodnjom proizvoda od lima i izolacijskih proizvoda, a neki od njih su dimovodi od nehrđajućeg čeličnog lima, izolirani limeni paneli, kontejneri, ventilacijski sistemi, EPS (stiropor), cjevaci od kamene vune, profilirani limovi, a također vrše usluge kutnog savijanja i rezanja lima FIBER laser tehnologijom.
Kvaliteta tvrtke LIM-MONT d.o.o. prepoznata je i van granica Hrvatske, tako da većinu proizvoda izvoze na područje EU, Švicarske, Rusije, zemlje bivše Jugoslavije, a za iste proizvode posjeduju potrebnu atestnu dokumentaciju. U Hrvatskoj su vodeći proizvođač dimovoda od nehrđajućeg čeličnog lima i izoliranih limenih panela.