Četvrtak, 21. veljača 2019.

Oglašivači

VELUX krovni prozor

VELUX nagrađuje svoje kupce

Ako razmišljate o kupnji VELUX krovnih prozora, pravo je vrijeme za realizaciju – tijekom travnja 2018. godine za svaki treći kupljeni VELUX krovni prozor osvajate GRATIS siesta unutarnje sjenilo. VELUX siesta sjenilo osigurava potpuno zamračenje prostora. Idealno je za dječje i spavaće sobe. Više informacija potražite na www.velux.hr

Tvrtka Reta d.o.o. bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme.

Na tržištu djelujemo preko 20 godina, a zahvaljujući ulaganju u proizvodnju i osluškivanju potreba klijenata, opstali smo kao jedini hrvatski proizvođač okova, te vodeći proizvođač u regiji.
Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu.

U prodajnom programu nalaze se sljedeći segmenti:

METALI: Ogradni sistemi ~ Čavli i proizvodi od žice ~ Okov za vrata i prozore ~ Građevinski okov ~ Brusni i rezni program i materijal za zavarivanje ~ Vijčana roba ~ Pribor za pakiranje ~ Dimovodni program ~ Pneumatski i električni alati ~ Servis pneumatskih alata ~ Htz oprema ~ Nadstrešnice i balkonske ograde ~ Otkup starih i prodaja novih akumulatora

GRAĐEVINA: Građevinsko željezo ~ Opekarski proizvodi ~ Žbuke i veziva ~ Krovišta i pokrovi ~ Fasade ~ Izolacije ~ Suha gradnja ~ Uređenje okoliša ~ Porobetonski proizvodi (ytong) ~ Boje i lakovi ~ Poljoprivreda ~ Drvena stolarija ~ Pvc stolarija ~ Dimnjaci ~ Oplate i montažna oprema ~ Ulična i kućna kanalizacija

KERAMIKA: Keramičke i porculanske podne i zidne pločice ~ Profili za keramiku ~ Sanitarne armature ~ Sanitarna keramika ~ Kade i tuš kabine ~ Kupaonski namještaj ~ Vodokotlići, sifoni i spojni materijal

Također smo u mogućnosti pružiti razne usluge u našim proizvodnim pogonima:

► Obrada i izrada proizvoda na cnc tokarilici
► Površinska zaštita plastifikacijom
► Izrada proizvoda tlačnim ljevom cinka (zamak)
► Izrada proizvoda brizganjem plastike
► Elektro galvansko cinčanje u kadama i bubnjevima
► Razvoj i izrada strojeva za pakiranje i proizvodnju proizvoda od žice

http://www.reta.hr

Internacionalno usmjereni, a ipak regionalno ukorijenjeni. Tehnološki na najvišem nivou, ali prizemljeni u temelju: U povezivanju tih kontrasta leži naša jačina.

Priča počinje u godini 1963. – Theo Förch osniva prodaonicu  vijaka u Neuenstadtu – Kochertürn.

Trudom, pogledom na budućnost i dobrim osjetilom za potrebe svojih kupaca ostvaruje uspjeh prodaje na nacionalnoj razini.

Danas, više od 50 godina kasnije, FÖRCH ostvaruje godišnje prihode od 400 milijuna Eura, zapošljava preko 2.800 zaposlenih, od toga 1700 u prodaji, te slovi za vodeću tvrtku u direktnoj prodaji za radioničku opremu, montažne i pričvrsne proizvode u industriji i obrtništvu. No uz sav uspjeh, i dalje smo čvrsto na zemlji. Naši djelatnici vanjske službe govore Vašim jezikom – i rado će naći vremena za Vas.

Förch d.o.o. u Hrvatskoj posluje od 2000.godine sa tendencijom rasta i razvoja. Nositelji smo certifikata upravljanja sustavom kvalitete, DIN EN ISO 9001, kao i sustavom upravljanja okoliša DIN EN ISO 14001, te radimo u okvirima navedenog. Centrala tvrtke se nalazi u Zagrebu-Buzin, a direktnu prodaju ostvarujemo putem naših 40-ak djelatnika vanjske službe, te smo tako zastupljeni na području cijele Republike Hrvatske.

Logistički smo pokriveni direktno iz centralnog skladišta smještenog u Neuenstadt-u , što omogućuje isporuku unutar 48 sati na adresu prema Vašoj potrebi. Kako bi u potpunosti udovoljili svim potrebama naših kupaca, na skladištu je uvijek na raspolaganju preko 80.000 različitih proizvoda.

Naš asortiman obuhvaća potrošni materijal kao što je vijčana roba raznih izvedbi (A2, A4 itd.), alate, radioničku kemiju npr. njega raznih površina, podmazivanje otporno na vremenske uvjete i vanjske utjecaje, zaštita površina od raznih utjecaja, radioničku opremu, dijamantnu tehniku, građevinsku kemiju, pričvrsnu tehniku i mnogo više.

Domko

Tvrtka Domko d.o.o. osnovana je 1993. g. sa sjedištem u Zagrebu, Ivana Bunića Vučićevića 24. Poslujemo na prodajnoj lokaciji u Zagrebu, Samoborska cesta 308a, u prodajnom centru smješteno je skladište građevinskog materijala te prodavaonica alata i zaštitne opreme. Naša osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, materijala za uređenje eksterijera i interijera. Ovlašteni smo partneri vodećih domaćih i inozemnih tvrtki, proizvođača građevinskog materijala. U bogatoj ponudi nudimo preko 10.000 artikala poznatih domaćih i inozemnih brandova. Cjelokupni asortiman naše ponude dostupan je za veleprodajne i maloprodajne kupce. Prepoznavši potrebe naših kupaca vršimo besplatni prijevoz kupljene robe na Vaše gradilište te istovar robe bez naknade, ovisno o količini kupljenog materijala.
Posjetite naš prodajni centar i uvjerite se u kvalitetu i najpovoljnije cijene građevinskog materijala, alata i opreme.

Millenium Meta

Poduzeće Millenium Metal d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za trgovinu, gradnju, projektiranje i nadzor.
Poduzeće je glavni uvoznik i distributer visokokvalitetnog suvremenog pokrova GERARD novozelandskog proizvođača AHI ROOFING ltd. te glavni distrubuter toplinske izolacije TERMOTOP proizvođača KNAUF INSULATION d.o.o. iz Novog Marofa.
Iako smo jako mlado poduzeće, naše iskustvo u radu s pokrovom GERARD i toplinskom izolacijom TERMOTOP je iznimno veliko jer smo radili na građenju pozicije i statusa tih materijala na hrvatskom tržištu gotovo od prvog dana kad su se ti materijali pojavili.

NEXE crijep

Tvrtka NEXE zapošljava oko 200 radnika. Prisutna je na tržištima RH, BiH, SiCG, Ukrajine, Mađarske, Slovenije, Albanije, Austrije. Glavna tržišta su Hrvatska i Bosna i Hercegovina.
Od 2002. godine nalazi se u sastavu Nexe grupe. Brojnim investicijama u zadnjih 10-ak godina tvrtka je dosegla razinu kvalitete koja zadovoljava sve europske norme, te posjeduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crijepa.

Usporedno sa širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, crijep je u potpunosti napravljen od prirodnih materijala. Dizajnom i funkcionalnošću Nexe crjepovi namjenjeni su kontinentalnim i mediteranskim područjima kvaliteta i jamstvo. Na kompletan sustav krova s NEXE KROV PLUS krovnom opremom ostvaruje se jamstvo od 50 godina.